طرح توجیهی فرآوري و بسته ‏بندي آجيل و خشكبار به ظرفيت 1000 تن

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
توضیحات:
طرح توجیهی فرآوري و بسته ‏بندي آجيل و خشكبار به ظرفيت 1000 تن، در قالب فایل pdf و در حجم 14صفحه بهمراه کلیه محاسبات مربوطه با داده‌هاي سال 1385.

مقدمه:
بسته‏‌بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه موردنظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. از بسته‏ بندي تا 8000 سال پيش آماري در دست است كه به صورت ظروف ساخته شده از حصير و همچنين ظروف گِلي و لعابي در بين‏ النهرين و مصر بوده است.استفاده از انواع مختلف بسته‏ بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا مي‏ بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي موردنظر نيز مؤثر است.نظريه‏ پردازان بازاريابي، دو نقش مهم براي بسته‏ بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Proactive و نقش Promotive. چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقشها نيز بر مي ‏آيد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته ‏بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي ‏دهنده و پيش‏ برنده بسته‏ بندي اشاره دارد.از ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته ‏بندي بهداشتي موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايي كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره‏اي آلودگي هاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ‏ها و اشكالي خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرحهاي فرآوري و بسته‏ بندي بهداشتي، محصولات غذايي توليدي كشور، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.در طرح حاضر انواع خشكبار پس از بوجاري به نمك و جوهر ليمو آغشته و در تابه برشته مي‏ گردند. پس از خنك شدن و انجام عمل بسته‏ بندي، محصول نهايي به انبار انتقال مي‏ يابد.
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2463 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 14

حجم فایل:182 کیلوبایت

 قیمت: 3,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل pdf