مقاله ترجمه شده فراوری فشار بالا در صنایع غذایی؛ ویژگی ها و کاربرد

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
توضیحات:
مقاله ترجمه شده فراوری فشار بالا در صنایع غذایی؛ ویژگی ها و کاربردها، در قالب فایل word و در حجم 8 صفحه، همراه با فایل pdf مقاله انگلیسی مربوط به سال 2016.

عنوان انگلیسی مقاله:
Heigh Pressure Processing in Food Industry-Characteristics and  aplications
سال چاپ: 2016
چاپ شده در: Elsevier

بخشی از متن ترجمه:
این مقاله با هدف نشان دادن فراوری فشار بالای موادغذایی برای پردازش و فراوری مواد غذایی مایع و جامد با محتوای رطوبت بالا بیان شده است. هنگامی که از فراوری فشار بالا استفاده میکنیم، میکروارگانیسمها از بین رفته، اما پیوندهای کووالانسی شکسته نمیشود و اثر بر روی موادغذایی فرآوری شده در حداقل مقدار خود میباشد. علاوه بر این، اثر مثبت شامل اجتناب بیش از حد تیمار حرارتی و مواد نگهدارنده شیمیایی است. فناوری فشار بالا، اثر کمی بر ترکیبات با وزن مولکولی کم از قبیل عطر و طعم، ویتامینها و رنگدانه در مقایسه با فرآیندهای حرارتی دارد. بنابراین، کیفیت مواد غذایی پاستوریزه شده با فناوری فشار بالا بسیار شبیه به موادغذایی تازه است. ...................
فشار حاصل از واکنشهای بیوشیمیایی بعدی در محصولات تیمارشده رخ میدهد. این مقاله یک مرور کلی از وضعیت تکنولوژی فعلی را بیان میدارد.

لغات کلیدی : فشار بالا، کیفیت مواد غذایی، فراوری مواد غذایی، حفاظت بدون گرما، فراوری فشار بالا
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2480 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 8

حجم فایل:175 کیلوبایت

 قیمت: 9,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    ابتدا فایل را با با نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج نمایید. برای دانلود رایگان نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل word ترجمه مقاله همراه با فایل pdf مقاله انگلیسی اصلی