آزمایش اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر کارآمدی - گزارش آزمایش خط زنی تولوز پیرون (دو نمونه گزارش کار)

دسته بندي : علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی
توضیحات:
دو نمونه گزارش آزمایش اثر کار مضاعف بر عملکرد در قالب فایل word در 18 صفحه

فهرست مطالب  نمونه اول:
هدف
وسایل آزمایش
نمونه
روش آزمایش
نتایج
نتیجه گیری

فهرست مطاب نمونه دوم:
چكيده
مقدمه
ادبيات تحقيق
متن تحقيق
سوالات تحقيق
فرضيه هاي تحقيق
متغيرهاي آزمايش
ابزار آزمايش
روش اجراي آزمايش
نتايج
بحث  و تفسير


بخشی از متن نمونه اول:
 نتایج :
پس از پایان آزمایش جدولی ترتیب دادیم مانند جدول1 و تعداد مربعهای درست خط خورده، غلط خط خورده وفراموش شده درهر یک از مراحل کار را محاسبه کردیم وازروی آنها کارایی کل درهرمرحله را پیداکردیم. برای مربعهای درست خط خورده  یک امتیازمثبت وبرای مربعهای غلط خورده وفراموش شده نیم امتیازمنفی درنظرگرفته شده جمع جبری امتیازها کارایی کل آزمودنی را تشکیل می دهد.
1ـ برای پی بردن به کارآمدی یک وسیله یا یک فرد باید عملکردهای آنها را با یک معیارمقایسه کرد .دراین آزمایش معیاریا نرم یا هنجارما250نفربودند که دامنه سنی آنها بین20ـ30سال می باشد. میانگین کارایی کل آنان درجدول2آمده است.
2ـ نمودار نتایج آزمودنی نیز ترسیم کردیم وآن رابا نورم مورد مقایسه قراردادیم.(تصویر1) برای رسم نمودار مراحل کاررا روی  محورx ها وکارایی کل روی محورyها قرارگرفت. براساس نمودارمعلوم می شود که کارمضاعف کارآمدی را به شدت پایین می آورد. بنابراین دریک زمان واحد نمی توان به دوکارمتفاوت مشغول بود وهمان بازده ای راداشت که اگریک کارانجام می  گرفت .مقایسه عدد70  با اعداد قبل وبعد از آن( 83 و 87 ) که کارآمدی درشرایط عادی رانشان می دهندمعلوم می سازدکه کارمضاعف، بازده آزمودنی راپایین آورده است. همچنین برای نشان دادن اثرکارمضاعف بربازده کارمی توان عدد شمرده شده درمرحله 5 راباعدد شمرده شده درمرحله 13 مقایسه کرد.
تفاوت این دوعدد(125و248) اثرکارمضاعف (خط زدن مربعها)    رابرکارآمدی (شمارش اعداد) نشان می دهد.

بخشی از متن نمونه دوم:
روش اجراي آزمايش:
همانطور كه گفته شد اين آزمايش يك طرح پژوهشي تك موردي از نوع ABAB مي‌باشد، با اين تفاوت كه در هر 5 مرحلة ساده 1 (A) ، كار مضاعف (B) ، ساده 2 (A)، حواسپرتي (B) و ساده 3 (A) اجرا مي گردد.
به عبارت ديگر اين آزمون از تركيب دو طرح بازگشتي ABA ايجاد شده است به اين ترتيب كه مرحله ماده 2(A) براي دو مرحله قبلي،‌ مرحله بازگشت و براي دو مرحله بعدي ، مرحلة سطح پايه محسوب مي گردد.
اشاره شد كه ابزار اين آزمون مربعات دنباله دار «تولوز-پيرون» مي باشد كه در بالاي هر برگ آن سه مربع نمونه مشخص شده است و آزمودني مي بايست آنها را در بين مربعات داخل صفحه در زمان معين پيدا كرده، علامت بزند. به اين صورت كه در مرحله اول كه مرحله ساده 1(A) است، آزمودني 3 دقيقه وقت دارد كه مربعات نمونه را در بين مربعات صفحه به صورت افقي از چپ به راست پيدا كرده و علامت بگذارد. پس از اتمام زمان آزمودني كار را متوقف نموده محل انتهايي را علامت گذاشته و روبه روي آن نام مرحلة ساده 1 را مي نويسد. حال برگ را به پشت گذاشته و 2 دقيقه استراحت مي نمايد. در مرحله دوم كه مرحله كار مضاعف (B) مي باشد آزمودني «3» دقيقه فرصت دارد كه علاوه بر پيدا كردن مربعات نمونه به همان صورت قبلي يك عمل رياضي « (A+B-C)+B-C… » را نيز در ذهن خود به صورت دنباله دار و به طور همزمان انجام دهد. در پايان اين مرحله نيز آموزدني محل را علامت گذاشته و روبروي آن سطر، نام مرحله و عدد پاياني را ثبت مي كند. پس از استراحت مجدد در مرحلة سوم يا مرحلة ساده (2) تمام كارهاي مرحله اول انجام مي شود. در مرحله چهارم كه مرحله حواسپرتي «B» است، آزمودني طي 3 دقيقه فرصت دارد كه مربعات الگو را در بين مربعات جدول پيدا كند،‌ با اين تفاوت كه آزماينده با كارهايي نظير صحبت كردن، ايجاد سروصدا و … موجبات حواسپرتي آزمودني را فراهم مي آورد. در مرحله پاياني كه مرحله ماده 3 (A) مي باشد نيز همانند  ساير مراحل ساده رفتار مي كنيم.
پس از انجام اين مراحل آزماينده نتايج هر مرحله را استخراج نموده در جدول ثبت مي‌نمايد نكته قابل توجه اين است كه در اين آزمون هم «سرعت » وهم «دقت» ملاك مي‌باشند.
نتايج:‌
پس از پايان آزمايش اوراق آزمودني را به ترتيب زير تصحيح مي كنيم:

دسته بندی: علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی

تعداد مشاهده: 3297 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 18

حجم فایل:2,223 کیلوبایت

 قیمت: 22,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    فایل فشرده را با نرم افزار Rar باز کنید.


  • محتوای فایل دانلودی:
    دو نمونه گزارش کار آزمایش اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر کارآمدی